Det rinner

(null)

Det känns som att jag knappt träffat mina barn idag, och det är väl så på ett sätt. Imorse hade jag tid hos läkaren för att konstatera det jag redan visste, det vill säga att jag inte längre lider av en "måttlig depression". Sen skrev jag ut uppgiften till skrivarkursen och gick en snabbis på bokrean. Här är min policy vad gäller bokköp (insåg att jag hade en idag): köper gärna böcker pga vill inte att böcker slutar finnas MEN köper bara av författare jag tror behöver/vill sponsra med cashen. Jonas Gardell är t ex så jävla rik att jag kan låna hans böcker på bibblan. De flesta böcker kan en ju låna på bibblan. 

I alla fall. Lunch och familjenap (när hela familjen sover middag tillsammans). Familjen är dock numera så stor att det är svårt att få plats i sängen, så jag tog halva vilan på soffan till dess Allan tjoade efter patte och jag lyckades klämma ner mig mellan honom och Bo för en timma gos till.

Sist men inte minst: SKRIVARKURSEN. Jag är så peppad på detta. Spjällen är öppna liksom, jag nästan läcker ut text. Jag har till och med laddat ner Google docs till mobilen, och började på nästa veckas uppgift på vägen hem. 

Fråga: ska jag publicera uppgifterna här? Vill ni läsa? 
1 Alex:

skriven

JA! Vore superkul! Du skriver så bra.

Kommentera här: