Jag har en NY telefon och noll plats i sängen

Håll nu alla jävla tummar ni har för att den här håller för jag orkar inte mer. Det sista jag ska göra är att ringa Comviq och fråga var min rabatt för sveda och värk är, och sen hoppas jag ha exakt noll kontakt med dem förutom betalning av räkningar. Det är väl ett måste antar jag. 

Jag ligger som vanligt inklämd i sardinburken som är vår säng. En naken 2-åring tryckt mot ryggen och en bebis ammande framför mig. Bebisen hade pyjamas fram till nyss när jag upptäckte att han hade kissat ner den. Så många plagg en byter på en dag! Allan är både en kräkis och en ryggbajsare. Plus att vår knappt pottränade storebror kan slänga sig in i mixen med något toabesök i brallan då och då. Men tvätta är ju kul! Det är att kränga på kläder på en tjock bebis (korvkorv) och en sprattlande unge som frestar mitt psyke. I alla fall! Längst bort ligger min man och småsnarkar, han somnade innan Bo (som till slut däckade på mig i soffan). När jag välte ner ungen i sängen väckte jag Anders och frågade om han ville se ett avsnitt av Ozark och äta chips. Det ville han. Dock ville väl inte hans kropp det för han fortsatte att sova. Och här ligger vi nu! 

(null)
Jag delade visserligen det här ursöta på instagrams tidigare, både flöde och stories, men det kan ju knappast skada med ett medium till! 

Så fort Allan snaskat klart ska jag dra mig loss och ninja mig ur den här ormgropen, virka ett par rutor och se klart avsnittet av Arbogafallet jag höll på med när jag hörde bebis-gny. Sen ska jag skärpa mig och somna innan 12! 

Det var allt. 


Kommentera här: