I'm back

Som varje år i september försvann min blogg. Jag betalar ju för domänen och den fick en tidigare enbart om en också pröjsade 500 bananer för något PRO som jag utnyttjar noll. Jag bara gillar att ha en punkt se-adress liksom. Varför bloggen alltid försvinner innan det där PRO-medlemsskapet gått ut fattar jag aldrig, men jag orkar inte heller bråka och så gör vi om det nästa år igen. Det fina i kråksången är att en nu bara behöver betala 150 pix för domänen om en vill, och det vill en ju. Det kan betyda att bloggen kan komma ändra utseende, jag vet inte? Jag borde i vilket fall uppdatera bilderna eftersom det känns magert med bara en av mina två småprinsar där. 
 
Det hade också blivit något knasigt med publiceringen av förlossningsinläggen, så del 2 låg högst upp även fast del 3 publicerats, men nu ligger de rätt, det vill säga baklänges. Scrolla om ni vill läsa dem i ordning! Och det vill ni ju. Det kommer som sagt en del 4 - e f t e r b ö r d e n - men den är inte klar. Av någon anledning har jag inte haft tid att sätta mig vid datorn för att skriva färdigt den. Det är iofs två anledningar, en på två år och en på två månader. 
 
 
Anledningarna.
 
"Datorn?" undrar ni. "Du kan väl blogga från din flashiga, nylagade mobil?" NEJ DET KAN JAG INTE. Hade jag läst de där lapparna jag fick tillbaka med telefonen ordentligt så hade jag sett den lilla kommentaren att de inte kunnat återskapa felet jag beskrev och därmed inte hade åtgärdat något väsentligt. Eller jo, de återställde ju och uppdaterade skiten. Jag läste bara den sidan där det stod hur jag skulle bete mig med telefonen, ungefär som det var jag som hade pajat den. Nu är den iväg och hoppas bli ett reklamationsärende i alla fall, och får jag tillbaka den lika muppig igen då ska jag... tja, ringa Konsumentverket antar jag. Tjejen på kundtjänst den här gången sa att jag kunde få slippa betala för abonnemanget den här månaden, dvs dra av 195 kronor från mina 595 jag betalar, så vänligt av henne. Några dagar senare fick jag räkningen. På 595 kronor. Utöver detta så dog min gamla iphone 6 med trasig skärm jag ändå lyckades använda relativt obehindrat, så nu är jag förpassad till Anders iphone 5 från 2013 som dör i tid och otid. Och den går fan inte att blogga på. Lite gryniga bilder på instagram på sin höjd! 

Kommentera här: