Hösthelg

Ja vi behöver inte nämna vädret i helgen va? Det var ju fantastiskt på alla håll och kanter, och om prognosen stämmer dröjer det sig kvar imorrn - fint! Härligt! Men jag ska vara ärlig; för min del behöver det inte vara såhär varmt. Jag behöver inte gå i kortärmat i mitten av oktober. Jag behöver inte ens gå i bara långärmat i mitten av oktober trots min eventuellt peppiga story på instagram i torsdags. Det där med värme fick jag nog av som höggravid och nyförlöst i århundradets värmebölja, thank you very much. 

Anywho. Vi var ute igår och vi var ute idag och nu sover alla utom mamman gott med bilden av idiotgula löv på näthinnan. Allan somnade först, sen Bo efter sjutton böcker, och alldeles nyss Anders. Allan somnar sällan först, men han närmar sig ju 3 månader med stormsteg och det var i alla fall då som Bo fick en "normal" insomningstid, han cuttade den från kl 23 till kl 19-19:30 på en vecka. Det höll i sig ganska länge - en härlig tid! 

Nu får ni lite bilder, för blogg-verktyget på mobilen orkar bara typ 10 minuter. Hejs! 

(null)
Anders är en exemplarisk pappa

(null)
Det är Bo där på vägen och det är hästbajs han har i handen samt smakade på. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Jag använde något sorts filter när jag tog den här, men särskilt långt ifrån hur det faktiskt såg ut är vi inte. Helt filterlöst blir bilderna med X:en ganska kalla ska jag berätta, och kallt var det inte ute! Vare sig i temp eller färgskala. 

Kommentera här: