Preggerz update

"Hur går det med graviditeten annars då, Charlotte?! Förutom åt helvete alltså?" 
 
Nej, men det gör det ju inte på så vis att ungen därinne gör precis som hen ska. Det sparkas och buffas och petas långt nere i livfadern sen någon vecka eller två tillbaka. Jag minns den här pet-fasen som "försökahållagodmin-fasen" med Bo, eftersom mitt minspel när det dansades på blåsa/hittades rolig nerv att krafsa på skrämde skiten ur eleverna. Pokerface är inte min starka sida. Sparkat och grejat har hen ju gjort ett bra tag, men just de rörelser som orsakar obehag är relativt nya. Älskar'n ändå såklart. 
 
Jag går på gravidyoga, för det bestämde jag att jag skulle göra den här gången. Preggo 2.0 skulle innehålla följande saker som saknades förra graviditeten och de var/är: gravidyoga, läsa böcker om födande, rehabba och en gravidfotografering. Den sistnämnda är bokad till 6/5 och yogan är sista gången nästa vecka - snart avklarad alltså! Rehabba gör jag alldeles för knappt, men jag har ny tid hos fysioterapeuten den här veckan och med typ tomt schema finns det inga ursäkter. Samma sak med att läsa böcker, och jag lånade faktiskt två på ipaden och läste kanske två sidor i varje och sen kom livet i vägen och lånen gick ut, men det kommer hända - jag svär! 
 
Vecka typ 25 med Bo i magen. 
  (null)
Vecka 23 med baby D2 i magen och Bo skruttandes utanför. 
 
Bilder på magen OCH Bo gör att det svindlar. Det är liksom två barn, TVÅ? Jag fattar, men jag fattar inte. Precis som första gången. Hey - något som är likt! 
1 Louise:

skriven

Den där klänningen asså, du är så fin i den 🤩🤩🤩

Svar: Naw, gulle dig. 😘
challetutt

Kommentera här: