Bannade bäcken

Tur att en redan är sjukskriven när ens bäcken ballar ur fullständigt. Jag vet inte om det har hänt något, typ något jag gjorde på yogan eller om det var för att fysio-Mia tryckte lite, men så ont som jag haft igår och idag har jag aldrig haft. Inte någon gång under mina +2 år med bäckensmärta. Det är framtill, den bannade framfogen, eller på fiffibenet som jag också älskar att kalla det, och det är runt om, vilket jag antar är ligamenten. Om jag gjorde gubb-ljud när jag reste mig tidigare så är det rena vrål till och från nu. Värmekudde och tens-apparat, men det löser liksom bara sviterna av den begränsade rörelse jag måste ägna mig åt. Fortsätter det såhär är jag väl invalid inom kort. 
 
Igår vilade jag hela förmiddagen, och det hjälpte så pass att jag kunde hämta mitt barn på förskolan, och gå på bibblan, leksaksaffären och donken med honom, men idag är schemat tvärtom så jag är fortfarande själv hemma. Och vilar. Förmiddagen bestod nämligen av aktiviteten "klippa håret och handla ett par saker på Willys", så Anders hämtar och går på Erikshjälpen, vilket är deras sedvanliga torsdagsaktivitet när jag i normala fall jobbar sent. De glor på saker och äter billiga kanelbullar i fiket. Gulligt är det! 
 
Stillasittande grejer jag ägnar mig åt är att läsa böcker och rensa i mina fotomappar. Senast jag gjorde en säkerhetskopia var det cirkus 42 000 bilder och videor, och tro mig när jag säger att det inte är 42 000 bra sådana som ligger och tar upp plats. Varje gång jag är klar med en årsmapp har det rykt bilder i tusental. Nu ska jag ta itu med 2012, men först kommer här en pärla från 2011: 
 
Juppes lillasyster Elin, a.k.a Lill-Mangen, hade inflyttningsfest i sin lägenhet på Nygatan och fick en bal med toapapper av Juppes killkompisar, pga "så bra med någon som bor i stan när en blir bajsnödig". De specialskrev en låt också - Den bruna nyckeln. Inte deras bästa verk, men men. Toapappret kom ju till bra användning ändå. 

Kommentera här: