33 år

Jag har bloggen uppe på datorn, och jag vet knappt när det hände sist. De få inlägg som författats har gjorts det med hjälp av mobil och kollektivtrafik, det vet ni ju. Men nu blir det inte lika mycket kollektivtrafik på ett tag, eller jo, det blir det, men det blir också mer tid framför datorn, om jag vill. Jag ska inte åka till jobbet på en månad, men jag åker ju och lämnar Bo på förskolan och då behövs den där bussresan. Eller allra helst tunnelbana och buss, så jag kommer så nära förskolan som möjligt eftersom kröppa börjat bråka mer än lovligt med all denna snömådd och/eller halka. Ur ett rent foglossningsperspektiv är det röv med vinter, det kan jag berätta. 
 
Jag är dock inte sjukskriven för kröppa, jag är sjukskriven för huvudet och själen, men kröppa kanske har något med det att göra, vem vet. Den blir i alla fall påverkad. Det blev för tungt och för mycket och för täta ångestattacker, för mycket tårar och stress i kroppen. Jag jobbade hjälpligt innan och efter sportlovet, men när jag var där fick jag liksom bita mig fast i skrivbordet för att inte fly, som mina impulser sa till mig att göra hela tiden. Fy fan, den konstanta andnöden och pulsen i öronen. 
 
Och det känns, självklart, skittrist att det blev och har varit som det har varit, men lättnaden idag när jag slängde in de sista grejerna på jobbet. Den var... guld. Så det säger väl något hoppas jag. 

På listan över planerade aktiviteter, var god se nedan: 
(null)

(null)

 
 
 

1 amanda:

skriven

gud så jobbigt att höra, men otroligt bra att du får en månad att vara hemma och varva ner. så himla viktigt. ta hand om dig och kroppen och knoppen <3

Svar: Tack Amanda ❤️
challetutt

Kommentera här: