18 utkast - redo att publicera?

Nej, bloggen, uppenbarligen inte, eftersom de legat där orörda sen Dackefejden. 

Jag är på väg till jobbet och det är en bussblogg (jag vet att ni saknat), och jag har precis blivit ensam här. Anders fick åka lilla omvägen för att lämna Bo på förskolan så att jag kan åka direkt till jobbet och prella dagens viktiga: nationella prov! Jag är inte helt nöjd med dagens upplägg, men det får väl bara vara vad det är. Och vad det är, är att så många elever har särskilda anpassningar att vi behöver ett helt klassrum till dem, och eftersom vi är trångbodda innebär det att vi fick dela upp en annan klass - MIN klass - på övriga klasser. Nationella för mig brukar vara mys och fika och pirriga nerver och sitta där med sina egna små juveler och se hur deras små gulliga pannor läggs i bekymrade veck. Ja ja, jag får nöja mig med det lilla antal som har anpassningar då. 

Det andra lilla abret med detta var att jag åkte på att vakta de med anpassningar, och en av de vanligaste är ju förlängd provtid. Detta uppluckrade, onda arsle ska alltså sitta goda klockan 8-13:20 och förlita mig på mina kollegors goda vilja om jag blir preggo-kissig (dvs känslan av att blåsan sprängs för att sedan klämma ut 3 droppar). Som tur är händer detta inte 18 gånger om dagen som brukligt är mer mot slutet av grossessen. Ett par pauser är förstås inplanerade. 

Wish me luck! 

Nu firar vi denna återkomst med en snygg bildkavalkad på mig och min man, tycker jag. 
(null)

(null)

(null)

1 Lisa:

skriven

❤️

2 amanda:

skriven

gud jag har 88 inlägg. redo att publicera? HEEELL no. vet inte ens hur det lyckats bli så många. men de är rätt roliga att kolla igenom de också, inläggen som aldrig blev.

Svar: Wow, 88! Jag tänker att de säger väl något om var en var just då? Stackars de som inte har en blogg och kan lura över sig själva då och då. 😎
challetutt

Kommentera här: