Småbarnsfamiljsbusiness

Eftersom jag instagrammade klippt hela dagen igår, så behöver jag väl egentligen inte berätta att vi varit på Kolmården, MEN jag vill ändå berätta att det var en bra tripp. Det här Bamses värld? Det hade de minsann hottat upp sen jag var där sist. Vilket visserligen är 6 år sen, så det är ju ingen omöjlighet. I alla fall: positiv överraskning. Bo såg teatern två gånger eftersom vi inledde med den och han sen frågade efter Bamse resten av dagen. I och för sig ett återkommande tema: fråga efter det som redan varit. Dock blev jag kränkt över att jag inte fick åka ens de karusellerna som ändå går i bebisfart pga jetetjock. Vi nöjde oss med Skalmans bilar. 

(null)

(null)

Majas fantastiska lillebror jobbade den där safari-linbanan och släppte förbi oss så vi slapp köa, vilket betydde totalt noll kö på hela dagen för lille familjen Dahlström. Lagom med folk, lagom väder och lagom ansträngning trots super-gravid mamma med foglossning som också körde bilen både dit och därifrån. Vi kände oss otroligt duktiga när vi crashade i sängen med lilleman äntligen sovandes. 
 
Och jag vet inte vad det var riktigt, men hela grejen med att bara vi tre och ungen i magen gjorde en heldag på det där viset, det var så familjigt. Att få en bebis gjorde såklart otrolig skillnad för vårt liv, men vi har ett BARN nu. Han pratar och har intressen (visserligen begränsade till typ Pippi och Bamse) och att se delfinshowen genom hans ögon var magiskt. Det var vi och tusen andra familjer. Vi är en familj. Snart superstandard-familj med 2.1 barn. 
 
Såhär dagen efter är det inte så lagom molande i kropp och livmoder, men så får det vara. En storhandling har vi klarat av i alla fall. 

(null)
Ett stycke illa vald outfit. Så mycket nu som en bara: men det här borde väl funka? Nej nej. 

Kommentera här: