Vad sker?

Jag hade tänkt att klämma in ytterligare ett härligt gravid-inlägg med komplett lista över äckliga saker med graviditeten, men jag chillar lite med den och delar endast det som irriterar mig mest just nu: svetten. Och då menar jag sovsvetten. Har aldrig varit med om dess like? När jag sover svettas jag mängder i ansiktet, runt nacken och halsen, och ner på bröstet.  Bara där. Anders fantastiska idé att lägga en liten handduk om nacken har dock hjälpt. Alla grejer i sängen just nu? Korven (gravid-/amningskudden bb hug me - kuddarnas kudde), extra kuddar att stötta upp ryggen om jag behöver ligga lite halvt på rygg, handduk runt nacken, snuttisen som bebisen ska ha intill kroppen nånstans där jag inte svettas osv. Det var ett tag sen jag och Anders sov i samma rum pga 2-åring i sängen, och sen några nätter tillbaka är det jag som har gästsängen eftersom min gräns för hur mycket kroppskontakt med redan nämnda 2-åring jag klarar av nattetid (eller alls) förflyttats. Imorgon kommer dock mormodern så då får vi stå ut, men jag ska ju föda barn sen, så det är väl inga problem med någon natt sådär. 
 
(null)
Morgongos går bra. 
 
Vi har fortsatt aktivera oss: möblera om i Bos rum, Erikshjälpen och dumpa lite grejer, bada lite. Idag tog jag en ensam-dag; halva dagens ensamhet var planerad då jag fick ett otroligt sug efter att träffa en kompis SJÄLV innan ungen kommer och bokade in en brunch-dejt med Helenis som ju också bara strosar runt i stan och väntar unge, men resten av ensamhet blev tvunget då jag pga ond och trött kropp sov middag 2 gånger. Det måste vara så kul för Anders att vara ensamstående pappa. 
 
Men här är planen: jag ska alltså föda barn på söndag, så imorgon kommer min mamma för att kunna ta hand om Bo. Hon har precis gått på semester. Skulle det vara så (vilket det inte får bli) att även detta barn tycker att det är gosegos inne i magen, så tar mutti bilen hem till slätten efter några dagar och får då vara på babywatch, ready to go. Mig får de väl spärra in på närmsta psyke under tiden, ett väl ventilerat psyke, det ska ju ändå bli några goa dagar med 30 graders värme. 
 
(null)
Här kan en va. 
 

Kommentera här: