Nyförlöst

Det finns kanske en miljard saker jag tänker på  och som har hänt som jag skulle kunna skriva om, och jag måste nog börja skriva för att processa klart eller överhuvudtaget komma vidare liksom. Men det får bli en sak i taget. Och någon kronologi kan vi glömma, okej? 

Jag återkommer som tvåbarnsmamma till bloggen med en liten allmän statuscheck tänkte jag. Hur mår kröpp & själ? 

Såhär då: även Allan visade sig vara en liten stargazer så förlossningen blev långdragen, och jag drog på mig en infektion som jag käkar antibiotika mot - 3 gånger om dagen! Under tiden på BB fick jag den intravenöst och hade till slut haft totalt 4 infarter (händer och armveck) som jag sportar lite blåmärken och ömhet efter. Jag förlorade också en liter blod och måste käka järntabletter 2 gånger/dag. Spruta i lelle maggen 1 gång/dag för att motverka blodpropp. Går på smärtstillande pga vill gärna kunna sitta och framförallt använda toaletten som sig bör. Osv. Kort sagt: jag känner mig himla medicinerad, och det mesta handlar om återhämtning i form av det och vila. Plus amning. Återhämtning och amning. 

Apropå amning: tips på amningsbehåar som en får snygga bröst i? Tänk lyft! Mina tatas blir så framtunga och Boobs som jag älskat tidigare liksom delar sig och känns i minsta laget även i XL. Lindex vanliga är för sladdriga, de sover jag i. Måste jag kapitulera inför dyra pengar hos glammom och sen instagramma min spraytannade kropp i matchande underkläder? 

Här kommer några godbitar på den nyförlösta! 

(null)
Några timmar efter förlossning och precis innan den bästa duschen som någonsin duschats. PS fick blaska av mig efter han kom ut, men det hade jag ju snart svettat till några gånger om. 

(null)
Kvällen dagen efter. 

(null)
23 juli, dvs dag 2 hemma. Trosor! Behå! Wow!
1 Louise:

skriven

Snyggo! Ser fram emot mer läsning snart!

Svar: 😉😘
challetutt

2 Sofie :

skriven

Åh alltså bilderna på nättrosorna kastar en ju rätt tillbaka till känslan efter förlossning! ❤️ Puss

Svar: Finns inget som är så mycket barnafödande!
challetutt

3 Angelica:

skriven

Jobbigt att behöva gå på medicin...men blandar du upp det med champagne kan det bli en jäkla resa! Älskar bilderna!

Svar: Det är ingen dum idé du pitchar här, men det är ju det där med antibiotikans brist på effekt vid alkoholintag... 😑
challetutt

Kommentera här: