En vecka med Allan

Fredag 20/7: 
Morgonen inleds med födelsen av detta lilla gossebarn. Sen sover vi alla till och från, först fortfarande på förlossningen och sen på eftervårdsavdelningen där vi blir inskrivna vid lunch. Du ammar lite då och då, men det är knöligt med mammas himla dropp. 

(null)

Lördag 21/7: 
Vi kan kalla den här dagen: amma på BB. Mamma fortfarande högt infektionsvärde så vi blir kvar en natt till, och storebror och mormor hälsar på, på eftermiddagen. På förmiddagen blir du undersökt av barnläkare - godkänd!

(null)

(null)

Söndag 22/7: 
Vi får åka hem! En stressig taxichaufför står för din första bilfärd, men du märker exakt noll eftersom du sover som en bebis. *fniss* Hemma blir det mys med storebror och mormor, och på kvällen går vi första promenaden med vagnen. 

(null)

(null)

Måndag 23/7: 
Mormors födelsedag! Vi går upp tidigt och tar mormors bil till Danderyd. Mamma måste lämna nya prover. Sen vilar vi och åker till Hornsberg och käkar lunch på restaurang Piren. Du sover hela tiden, men vaknar på hemvägen i bilen. Då testar vi napp för första gången - det går hem! På kvällen storhandlar vi på Willys. En lite för maffig dag för din nyförlösta mor, men nu är det gjort! 

(null)

(null)

Tisdag 24/7:
Mormor åker hem och vi vilar mest, förutom en tur till Kista galleria med mamma och storebror. Premiär tunnelbana dit, och premiär buss hem. Det går bra! 

Onsdag 25/7: 
Återbesök på BB. Du har gått upp bra i vikt, och resten ser fint ut. 

(null)

Torsdag 26/7: 
Det är för varmt! Vi är inne med neddragna persienner men känner oss nödgade att gå ut på eftermiddagen och hitta svalka. Det blir en glass nere vid minigolfen vid Akalla by. 

Fredag 27/7: 
På morgonen får du ditt första bad. Du är för lång för både vår diskho och vårt handfat, så det blir att hoppa i badkaret med pappa och Bo. Det tyckte du var sådär! Förmodligen pga svalt vatten. Vi testar en annan taktik för eftermiddagen och drar till Kista istället. Luftkonditionering och amningsrum! Vi firar din första vecka med middag på O’Learys. Storebrorsan springer runt, och du.. sover hela tiden. 

(null)

Vad verkar han vara för en liten filur då, Allan? Förutom URGULLIG som ni ser på bilderna. Jag känner igen mycket från första tiden med Bo. Lugn bebis, maratonamma, lite mer ögonkontakt för varje dag. Allans amningspass är dock längre, förmodligen pga 1: värmen, 2: hittills äter han knappt på nätterna, vilket är lika med mer sömn för mammi. Tack för detta! 

Och så mycket mer vet vi inte än. Men tänk att vi ska få veta, och lära känna ännu en vacker liten pojke. 
Kommentera här: