What a difference a day makes. Eller mer en natts typ sömn.

Inatt sov jag ändå helt okej får jag påstå, och vad händer? Jag MÅR helt okej. Jag har förstått att det finns många som inte behöver särskilt mycket sömn, och dessa (er?) är jag ständigt avundsjuk på. Jag har sen urminnes tider älskat/behövt sova mycket, till och med middag, och ju sämre en mår i pärat desto större är det behovet som bekant. Med amningshormoner kan en ju sova vad som i vanliga fall räknas som ganska kasst, och ändå må helt okej - allt är relativt! En dålig natts sömn med bebis är noll eller ständigt avbruten sömn. En dålig natts sömn utan bebis är typ en bra natts sömn med bebis, dvs några uppvak och eventuellt en eller ett par längre vakna stunder. Det kan förstås vara noll och ständigt avbruten sömn också, men ni fattar principen. 
 
Inatt under det längre uppvaket låg jag och tänkte på min lilla unge och vem han påminner om. Jag kom fram till att Allan är en nyfödd Leif GW Persson. Så mycket gubbstön, suckar, pustar och knorrande som kommer ur det barnets mun, och särskilt när han vaknar och ska käka efter sitt längre sovpass. Han grymtar, nästan morrar, och liksom attackerar bröstet med hela kroppen och ansiktet. Gud, får ni också upp bilder i huvudet av en ammande GW nu? Där skiljer de nog sig i och för sig, hade han på riktigt varit GW reinkarnerad hade han väl bara lagt sig på rygg och gapat och väntat på att få bröstmjölk hälld ner i käften. Det är min bild! 
 
Idag lämnade farfar & farmor oss, och nu är vi själva ett par dagar innan morbror Henrik och kusin Lilly flyger in på lördag. Det ser vi fram emot! <3
 
En liten bildkavalkad på Allan och den äldre generationen följer nedan. Farfar saknas - han fastnade inte på bild med Allan i famnen. 
 
 
 
Och så bara Allan. För han är så jäkla GULLIG. 
 
1 amanda:

skriven

ja alltså gud han är så sjukt gullig <3 lite mer lik dig än bo känner jag rent spontant! :D Men alltid svårt att avgöra när de är så små såklart <3

Svar: Är det för att han ser ut som en sur gubbe han är mer lik mig? 🤣 Men vi håller med, han har nog mer av mig än Bosseman - det är något med ögonen!
challetutt

Kommentera här: