Uppdatering kring mitt telefonlösa (läs: meningslösa) liv

Jag har nu levt utan telefon i snart en vecka, och ännu har jag inte fått iväg den på lagning. Dels har jag inte haft tid att styra med allt, dvs skapa nytt serviceärende, skriva ut följesedeln, kopiera kvitto och vänta på nytt emballage, och dels när jag fortfarande en naiv förhoppning om att det går att rädda videorna - något jag heller inte hunnit googla och det. 

"Vadan detta då? Och varför är du inte hysterisk, Charlotte?" Svar på fråga 1: min bebis. Återkommer till det. Svar på fråga 2: uppdaterar mig medelst instagram och det när jag är hemma. Däremot står en ju som ett totalt fån och kan utnyttja tiden exakt noll när en är ute i t ex kollektivtrafiken. Bitvis känner jag mig typ deppig av det - jag erkänner! Det här med kommunikation med fölk som vägrar iPhones och Facebook går också sådär. Ringer gör en väl inte jetemycket, men ibland kan jag få ångest över att jag missat samtal från en "myndighet" eller nåt. Ja jisses. 

Min bebis då. Jag hintade ju något om en amningsfest häromkvällen, och grejen är väl den att varje dag och framförallt kväll bjuder på amningsfester. Och så särskilt festligt är det inte när han tagit för vana att vråla hysteriskt ungefär 0,3 sekunder efter han begärt patte. Som han jagar upp sig detta barn. Eftersom jag också börjat sova för jävligt är nivån på mammans tröskel för vad som känns acceptabelt lite off. Exempel: idag under lunchgråten var jag själv otroligt nära att börja lipa. 

Han har ett längre sovpass från 23-00 till ja, 3-4 var det förut, inatt drog han till med 01:30, och sen ammas det rätt friskt efter det. Tror jag? Jag vet inte, jag är lost i en pöl av bröstmjölk, svett och kräks. Svetten är främst min egen, men också mina barns. Sen ett par nätter tillbaka har jag haft svårt att somna så hans långa sovpass blir inte så långt för mig. Det är väl höstångesten. Och foglossningen, men den är nog värst mitt i nätterna. 

Det blir inte peppigare än så idag. Nästa gång tar vi klimathotet hörrni, för att liva upp det lite! 

Kommentera här: