En annan typ av morgon

Det här är ett inlägg om min egen förträfflighet. Varsågoda! 


Imorse skulle Bosseman till föris för första gången på 2 veckor, och vi var således ute i god tid. Så pass att vi precis missade bussen som gick innan den jag hade siktat in mig på, och den jag hade siktat in mig på var 5 minuter sen, och det var ju en sån fin morgon (alltså notera skillnaden i humör, mvh psykfallet) så vi gick till nästa busshållsplats. 

När vi stod där och väntade på bussen i godan ro promenerade en rätt sjavig man förbi och det var väl inget med det, förutom att jag, efter han passerat mig och mitt knappt 1.5-åriga barn, såg ett långt yxskaft som stack upp ur fickan på hans jacka. Bara sådär. 

Bredvid den busshållplatsen ligger Akalla grundskola och klockan var precis 8 och jag fick dåliga vibbar men jag tvekade ändå. Varför tvekar man? "Nej men han i trasiga skor och trött blick ska säkert ha yxan till något man behöver en yxa till i ett höghusområde och jag såg ju inte om det faktiskt var ett BLAD på yxan, jag såg ju bara skaftet". 

Jag ringde 114 14, blev kopplad till ledningscentral och berättade och blev sen uppringd av patrull som var på väg och berättade och kl 8:20 lämnade redan nämnda ledningscentral ett meddelande och berättade att de omhändertagit man med vad som mycket riktigt var en yxa. 

Gud vet vad han skulle med yxan till, men vad det än var så fick han inte ha den till det. 

Och det var väl bra. 

1 Agnes:

skriven

WA??!! BRA att du ringde!!! Hero <3

2 Lisa:

skriven

Fy! Bra att du ringde!

3 Lojs :

skriven

Fy så obehagligt! Bra att du ringde!

Kommentera här: