Unnsdag på en tisdag

Idag unnade sig mamma en liten sovmorgon eftersom vi har elevens val dvs totalt schemabrytande dag. Jag tror att jag börjar 9? Tidigast 8:30 i alla fall och det hinner jag till! 

Jag ska rycka in för en magsjuk kollega och ha hand om hennes bokklubb. Okej, det var vår bokklubb från början men det blev bara en halv grupp och därför bara en lärare och hon fick den. Med all rätt! Bara den planering hon skickat till mig med en bacill i magen är bättre än allt jag skulle kunna komma på. Jag hamnade istället i en grupp som heter Lyxfällan och som handlar om att hålla och göra budget. Supergulliga och duktiga elever som sitter och ringer försäkringsbolag och googlar bolån och har sig, men jag har hittills bara varit där 2 av totalt 4 tillfällen med idag, eftersom jag hoppar runt i andras grupper. Förra gången hade jag skoltidning! Nästa gång ska jag också ha bokklubben för då är samma lärare bortrest. Vem vet vad jag får greja med efter det? Vetenskapens hus med spets-klasserna i matte/NO? Skogen med äventyrsgruppen? Hänga med reptilerna i djurhuset? Ja, ni hör, elevens val på Spånga är the shizzle. Vi kör totalt 9 heldagar under läsåret. 

Magsjukan förresten... Den läraren var hemma även igår men det dök upp folk som gick hem igen, varav en uttalat sa att hon mådde illa. Burr och blä och fy fan. Den vinterkräkisen Bo och Anders drog hem från öppna föris förra vintern är fortfarande ett trauma i mitt minne. 
(null)
Mina känslor illustrerade i en instagram-story.

(null)

Kommentera här: