Tub-blogg

Märklig morgon! Allt är skevt! Jag har tvättat mig, hann sätta mig ner framför teven en stund och Anders tog Bo till föris? PS Han hatar när jag säger föris, han tycker att det låter som något typ Ernst Kirchsteiger skulle säga om förspel. Anders alltså, Bo skiter i vilket bara han får sitta i sin baon (vagn) och bli inrullad på avdelningen. Queen B. 

Jag ska till min läkare i ett rutinärende men planerar att få henne att ta itu med min mer akuta situation med evighetsförkylning med tillhörande hals- och bihåleont. Jag var hemma från jobbet igår och blev sämre? Det tar liksom aldrig slut. 

Sen ska jag hem ett par timmar och vila och diska så att min man inte tar ut skilsmässa, för att sedan, trots sjukdom, åka till jobbet ett par timmar och vara en god handledare för min lärarstudent. Han ska hålla lektion och representant från universitetet kommer och observerar och sen ska vi prata allihop i ett så kallat 3-partssamtal. Sjukt va? Moi är med och formar morgondagens lärare, förmedlar kunskap osv! För det är ju inte mitt jobb annars... 

Nästa projekt är att hämta barnet på vägen hem och hoppas att han fått lite stimulans. Igår fick Anders panikleka med honom i typ 2 timmar när han kom hem pga sjuk och tråkig mamma. 

(null)

(null)

Kommentera här: