Sjukdag

Nu jävlar, nu händer det! Nu ska jag vara sjuk! Jag pallrade mig iväg med lillebarnet till förskolan, och höll på att börja lipa när han tog ut sin napp ur munnen och gjorde pussmun, för då skulle vi ju pussas hej då. Håller också på att börja lipa nu när jag skriver om det. Herregud. 

Jag var ju hos läkaren igår, och någon kanske minns att jag gjorde en magnetröntgen på #mittsatansbäcken för en tid sen, och eftersom min kära doktor inte hört av sig efter det antog jag att det inte var något som "syntes". Min nya fysioterapeut, bästa snipp-/bakingbabies-Mia, sa efter sin undersökning att hon trodde att det var muskulärt. Men det syntes visst grejer; och jag fattar inte allt hon sa men det syns att jag haft foglossning (denna inkorrekta term som inte ger med sig), jag har benmärgsödem men inte kroniskt, dvs det finns inga urgröpningar i skelettet. Alltså sjukaste... Sen har jag inflammationer runt höfterna, fram på blygdisbenet och i glutus bla bla bla, stora muskeln på röven alltså. Allt är sekundärt, dvs effekter av att jag har haft, inte att jag har och det betyder att jag kan åtgärda. Hoppet lever! 

Nu ska jag bara bli frisk så att jag orkar köra igång med övningarna igen. Och detta ska jag uppnå genom en dag i sängen, för första gången sen jag blev sjuk för nästan två veckor sen. Jag är så pepp på detta att det är svårt att ligga still! 

(null)
Leker "Björnen sover". Också kul att det ser ut som han ägnar sig åt vad han också kallar björnar; bön bön!

(null)
På väg till förskolan imorse med farmors klädnypa hårt i näven.


Kommentera här: