Jävla sporadisk blogg detta

När jag inte bloggar på bussen, bloggar jag tydligen inte alls. Och jag åker väldigt mycket buss utan att blogga. Då, 1: lyssnar jag på podd. Måste koncentrera mig på vad de säger, så jag kan på min höjd spela candycrush, annars tappar jag bort mig. Instagram är uteslutet. Vad är det för intellektuella poddar du lyssnar på, tänker ni nu? Här kommer listan! Självklart utan inbördes ordning. 

Alex & Sigge - ojämn! Men när det är bra är det jättebra. 
Fredagspodden - så glad att de ska lägga ner så att de liksom tar beslutet åt mig eftersom jag inte förmår mig att lägga ner även fast jag fått tuppjuck 150 gånger när jag lyssnat. På det senaste har jag motiverat mitt konsumerande av denna med att det oftas refereras till den i nästa på listan: 
En varg söker sin podd - kanske min bästa? 
Lilla drevet - också kanske min bästa? 
Hanapee’s otroliga podcast - vet nog egentligen inte varför jag fortfarande lyssnar på den här heller? Sätter ofta på den att somna till. 
Veckans bläcka - mysig! 
Skäringer & Mannheimer - orkar egentligen inte med Mannheimers absurda betonande av vokaler, men jag står ut för Mias skull. Och de är rätt roliga bägge två. 
Värvet - när jag är intresserad av gästen
Mordpodden - bra! 
Rättegångspodden - min bästa krim, men lyssna INTE på avsnittet om han som slängde ner sin bebis i en kraftverksdamm. Jag lyssnade på inledningen av någon jävla anledning och det ångrar jag bittert. Vilken jävla mardröm. 

(Okej, jag lyssnar uppenbarligen på för många poddar) 

P1 dokumentär, P3 dokumentär (men inte alla avsnitt), Gästen i Morgonpasset (älskar den här! 30 minuter fakta om typ vad som helst, perfekt på vägen hem från jobbet), Kära barn, Pampers barnvagnspromenader (tänker dock ganska ofta att Louise Hallin är lite halvtokig), Förlossningspodden, Vattnet går, Tampodden OCH SÅ VIDARE! 

Jag vet att det finns engelskspråkiga poddar också och jag har lyssnat på en av dem; S-town. Den var bra! 

Andra saker jag gör på bussen när jag inte bloggar: håller koll på min son alla 7 minuter det tar oss från Akalla till Hjulsta-gränsen där vi går av och promenerar till föris vid Spånga kyrka. Kollar instagram. Försöker att inte somna. 

Slut på info! 
(null)
Jag när jag jonglerar livet med alla mina poddar i öronen.


Kommentera här: