En bättre lunch

Igår trotsade jag energibristen efter två veckors förkylning och tog med mig barn + Åbäke till Östertälje för årets upplaga av draglagsträff! Den sker inte varje år, men hittills när det skett är det i november. Den här gången var upplägget: 1: lunch med barn och respektive hos Louise, 2: vuxenhäng bara vi 5 hos Helenis. Av redan omtjatade anledningar blev det bara lunchen för mig, och av samma anledning blev det bara kvällen för Helenis, men för att hon var precis nyförkyld och förmodligen smittsam för små kottar. 
 
Senast vi sågs allihop var november 2015, och då låg 3 av 5 kottar i magen. En till måste ha planterats där strax efter för 2016 satte vi 4 nya grabbar till världen. 
 
Och vad draglaget är orkar jag inte ens ge mig på in på. Det var en dragkamp när vi började universitetet 2006, det var en grej, vi är BFF:s for life osv. 
 
Varsågod, jag ger er: Louise & Erik, Amanda & Fred, moi + Bo, och Emil som redan kirrat två; Sixten & Abbe. För övrigt skiljer det 2 dagar och 30 gram på Bo och Sixten, och exakt en månad på Sixten och Erik. Kolla vilket järngäng vi skapat! Och vad bra deras föräldrar blir på bild! 
 
 
 
 
 

Kommentera här: