Dubbla budskap

Misären fortsätter med att vi inte hade någon frukost hemma - detta upptäcktes till min fasa igår kväll när jag efter ett antal lådor tyckte att jag förtjänade en liten kvällsmacka. Som tur är var jag tillräckligt trött för att däcka ändå, och mitt plugg säljer goda frukostmackor för en femma. Så kanske borde jag ta ut huvudet ur röven och omvärdera det här med misär. Kanske! 


Som ni ser har vi det inte tråkigt på sjunde våningen såhär i majkvällar, det är så fint och jag ser verkligen fram emot nästa helg när jag senast ska sitta där och faktiskt njuta. Ni vet väl att vi har två långhelger på raken på G? 

Ljuva tid! Och misär. 

Den översta bilden kallar jag "upptäckt att elen är avstängd i gamla lägenheten" eller "rädda det som räddas kan", och den sista är mitt barn och hans favoritbok Moa går till tandläkaren som han illustrerar genom att gapa, för det gör Moa i boken.1 Agnes:

skriven

Vad anser du och Anders om Moa-boken? Jag tycker den är så dåligt skriven! Nora vill läsa den varje kväll :::(

Svar: Vi tycker ju att den är skitkul eftersom Bo gapar åt den. Allt han gör är ju konst för oss! Men skulle han "tvinga" oss att höra den varje kväll kanske vi skulle känna annorlunda. 😬
challetutt

Kommentera här: