Du kan amma här

 
 
 
Jag börjar misstänka att Bo på något vis har tagit del av den där hashtagen, för han tycker att han kan amma överallt och ingenstans och hur som helst. Det är visserligen mest hemma, men när han tycker att det är dags drar han tag i kläder och bröst och allt vad han får tag på. Jag har på riktigt lyft upp honom i bar överkropp i helt andra ärenden och han kastat sig ner och sugit tag i en bröstvårta. 
 
Och jag ser uppgiven ut där på översta bilden, känner mig också uppgiven vid tanken på att jag "slutat amma" 100 gånger vid det här laget, men samtidigt är det något av det mysigaste som finns. När jag kommer hem från jobbet på eftermiddagarna och vi sätter oss där i fåtöljen. När han börjar bli tröttis och klättrar omkring i famnen och tar bröstet och liksom rotar sig. 
 
Jag trodde aldrig att jag skulle amma såhär länge. Jag trodde aldrig att jag ville amma såhär länge. De rekommenderade 6 månaderna, sen får det räcka. 6 månader, det blir bra. Nu är jag glad för varje gång. Liggandes i famnen, hängandes på trekvart mitt i något annat. 11 månader and counting. 
1 Martina:

skriven

Åh, igenkänning! Amningen tog mig med storm, jag hade inga förväntningar, trodde inte att jag skulle kunna och så fungerar det klockrent och är det bästa jag vet. Vill inte sluta. Alls. 7.5månader än så länge😊👍

Svar: Så skönt när det funkar och en trivs ju!
challetutt

Kommentera här: