Buss-blogg, blogg-buss

Mamma sitter på bussen till jobbet, på den första av vad jag misstänker många turer. Jag ska ju börja cykla (förstås 😇) men det kommer definitivt inte att cyklas i snö och jävelskap, så jag boar in mig på lilla 517 med Spånga station i sikte. Det blir visserligen en liten promenad upp till skolan sen, men jag tar gärna den för att slippa hetsigheten på 179:an. Den bussen alltså; döden. PS Tycker inte att snö är jävelskap men jag vill inte göra en halvtimmes cykling i den. 


Om jag var en bruten mänska igår så är jag mer halvbruten idag, men jag gick faktiskt och lade mig som hel. Sen "sov" jag med rethosta och en knapp ettåring bredvid mig och vaknade i ett bedrövligt trött tillstånd. 

Helandet av mänska bestod av att vi röjde på i lägenheten hela kvällen igår, med och utan hjälp av litet barn, och nu går det liksom att skönja vad det kommer bli samt: man kan ta sig fram! 

Nu ska vi bara sno ihop ett kalas på lördag, tömma gamla läggan 100%, flyttstäda den osv. På min egen agenda ligger rätta tusen uppgifter och sätta betyg och på nya lägenheten-detaljnivå orkar jag inte tänka på. Det är väl sånt en har sommarlov till? 
1 Amanda :

skriven

Guu, det kommer ju bli en skitmysig lya! Och helt rätt i att inte skynda på med detaljfix - dels för hälsans skull (det ska ju hinnas med storbäbis-/barnmys också) och dels för att en behöver ofta bo in sig lite iaf innan en vet vad som passar bäst var, upplever jag. Ser fram emot att få hälsa på när ni är redo! Stor kram!
PS. Du o baby Bo är så himla fina!
PS 2. Tack för bloggen ❤ (Fortfarande den enda jag följer, men å andra sidan den enda jag behöver)

Kommentera här: