Lotts LCHF - fortsättningen

När jag skrev om mat och magsjuka och LCHF och allt vad det var, efterfrågades det en fortsättning från åtminstone en person, så here goes! Vad kom jag fram till? 
 
Efter magsjukan var jag, som jag berättade sist, inte ett dugg sugen på ganska många lchf-iga grejer, och det finns fortfarande en del som dröjer sig kvar. Jag vill inte ha det där brödet jag bakade i 3 månader. Jag vill aldrig mer se en zucchini. Ganska trött på fröknäcke. Och så vidare. 
 
Vad jag hamnade i var det där mellanläget jag berättade misslyckats tidigare, dvs nya tag varje måndag (nu börjar jag!) bara för att crashlanda i en gottepåse lagom till helgen. PS Misslyckandet består i att jag inte går ner i vikt, och vill en inte det kan en ju bada i snask om en så önskar. Jag har fortsatt exakt noll ångest för snedstegens varande, för det var goda gottepåsar. 
 
Förra veckan låtsades jag inte ens, för helgen hade bestått av en ät-fiesta och jag visste att en till väntade i och med födelsedagshelgen. 
 
Grejen är väl den att jag inte varit tillräckligt motiverad, jag har inte velat tillräckligt mycket. Jag har inte brytt mig nog för att inte bara ta en vanlig macka när jag vill ha en macka. Älskar mackor! 
 
Men jag tänkte att jag ska bry mig igen. Nu börjar jag! 
 
Klassisk frulle pour moi sans carbs: två stekta ägg och te med grädde. 
1 Amanda:

skriven

är också i svacka. märkte skillnad när jag körde stenhårt men är heller inte tillräckligt bra på att övertyga mig själv, på nåt sätt. gah. men känns skönt att vet ATT det faktiskt hjälper mig om jag bestämmer mig för att gå all in nästa gång. lycka till!

Kommentera här: