Life in the fastlane

Det är så mycket som händer just nu att jag knappt vet var jag ska börja. Jag får med mig x antal pers ut på fölsismiddag på fredag, mutti kommer och hälsar på från imorgon till på lördag, Bo behöver en exorcist och vi har köpt en lägenhet. Allt är ju kuliga grejer, förutom lille demonen, men det krävs onekligen en del pyssel innan allt faller på plats. Nyss betalade jag en absurd summa till mäklarfirman, han som sålt oss lägenheten har dragit utomlands och vill lösa överlåtelsen tidigare än vi bestämde i fredags så nu dealar vi om det, jag har förbeställt mat på restaurangen och fick ångest när jag insåg att det kommer bli dyrt, har mördaront i bröna för jag försöker sluta amma i hopp om att det är bröstmjölken som föder demonen som tagit över min sons kropp osv.
 
Utöver detta har jag ägnat mig åt en massa roliga fritidsaktiviteter - kolla! 
 
Var med den blivande bruden Louise hos Elsa Billgren och kollade när hon provade brudklänningar. Drömlokal, drömklänningar, dröm-Elsa! Och Louise var så snygg i typ.. allt? 
 
Den här blev det inte. Men så fin! 
 
Efter provningen drack vi upp bubblet i vårsolen (tillsammans med alkisarna) på Norra Klara kyrkogård.
 
Sen strosade vi iväg till tidig middag i Gamla stan, innan familjen Dahlström agerade värdar för något slags schlagerparty på lördagskvällen. Det var snacks-bonanza och gap på teven, samt om bostadsmarknaden. 
 
Söndagen gick åt skallebank, men kanske inte lika mycket på grund av bubblet som på grund av frekvensen gnäll hos lille herrn. Och vi blir så trötta och han vill inte äta, och han får inte tutta, för då äter han definitivt inte, och så ger jag upp i alla fall och då biter ungen mig stenhårt i bröstvårtan. På ricko börjar jag bli orolig, men om han fortsätter såhär ett par dagar till får vi väl gå till BVC och väga honom och fråga om råd. 
 
Igår hade vi besök av Sofie och lille Kai och jag fattar inte att vi inte tog någon bild den där gullisen, 4 månader gos! Efter lite lunch premiärade vi Kai på öppet vatten i Tensta simhall och han tyckte att det var mys ända till några skolkids skvätte på honom. På kvällen Källkritikens dag med min Tjebbis; vi lyssnade på panelsamtal och var rädda för en idiot som stod och filmade ALLT med sin mobil, skrek random saker och buade när varje samtal var över. Asså... 
 
Innan demonen tog honom. 
1 Sofie :

skriven

Alltså det lelle besatta barnet är ju bra gulligt ändå! Kai sov som klubbad på vägen hem efter era mästerliga instruktioner i badet! ❤❤ Här ska babysimmas!!

2 Alex:

skriven

Så mycket bra grejer ändå! ...eller kanske inte demonsituationen (har dock svårt att förstå det för han är ju så sjukt söt och alltid härlig när jag träffat honom, men jag vet ju att det inte är samma sak som att han är så jämt såklart).

Kommentera här: