En liten fortsättning till

Fick en rolig kommentar på den här bilden från min kära man och Åbäke: Jag lämnar honom ensam ett par dagar med dig så har han gått med i Peeky blinders och börjat stötta mammas missbruk. 
 
Jag tänkte tidigare att jag får äta och dricka grejer med sötningsmedel, typ Pepsi och Celsius och såna där små puddingar och ja, jag fick faktiskt dricka Caramel macchiatos från Starbucks för det är gott och en piss i havet och det är de stora förändringarna som gör skillnad och så vidare. Efter vad jag läst mig till gör inte sötningsmedlet mer än att fucka med sötsuget, och klarar en det är det ju lugnt. Men det gör ju inte jag, såklart. Och balle vad pengar det går åt koffein-suget. "Lär dig dricka vanligt kaffe!" Ja, det är väl dags.... 
 
Vad jag däremot inte tar bort ur kosten är rotfrukter. Ni low carbsisar vet att en inte får äta något som växer under jord, men se, det orkar jag inte bry mig om. Jag behöver t ex morötterna som snacks och tillbehör, för nu har jag som sagt spytt zucchini, och blomkål och broccoli är kul ett par gånger i veckan. 
 
Annat vi äter: stekt fisk med creme fraiche-sås och broccoligratäng (gratäng på allt så en får i lite ägg och grädde och ost = mer mätt), köttgryta, quorngryta, soppor. Det svåraste är att laga vegetariskt, men det går. Pizza, paj, wraps finns en del enkla lchf-recept på bottnar osv. 
 
Vad äter ni för lchf-igt? Hit me!
1 Amanda:

skriven

lite samma, mycket kött med endast sallad och typ bea, omeletter, fyllda paprikor igår, baconchips.. Har lite svårt att komma på nya grejer nu bara, känns som att en gått varvet runt så jag tar också gärna emot tips. Puss!

Kommentera här: