Dagens i-landsproblem

Vi hade en gedigen lista för dagen, och när jag säger vi, så menar jag framförallt jag, och som vanligt när en har en gedigen lista går det sisådär. Jag har i alla fall plockat i ordning lite i gästrummet/kontoret/Bos rum, och det behövdes. För övrigt ett stort problem vad vi ska kalla det rummet - förut var det lillerummet men då VAR det ju lillerummet, nu är det storerummet? Funkar ej lika bra. Varsågoda för dagens i-landsproblem. Dessutom är vardagsrummet större... Mellanrummet? Bosses rum. Skit samma, vi ska ändå flytta! 
 
Vi har ingen ny lägenhet, men den där "grejen" vi budade på var en lägenhet, fast liksom som ett litet radhus, och det blev för dyrt, så nu är vi tillbaka på vanlig lägga igen. Men alla krav: en 3:a går bra om det finns ytterligare utrymme att ställa skrivbord, som en stor hall eller nåt annat skrymsle, men helst en 4:a ju, men den får inte vara nyligen renoverad för då är den för dyr och vi vill ju kunna fixa för att maxa på under tiden vi bor, för egentligen vill vi ju ha det där lilla radhuset och det ska vi till fortast möjligt vi får råd. Och så vidare. PS Den måste ligga i Akalla. Alltså... 
 
Med allt detta sagt så vill jag kanske bara berätta att livet är bra, och att jag inte har något att klaga på, för när det där är problem; att jag inte "hann" saker som att dammsuga eller städa badrumsskåpet, vad vi ska kalla vårt extra rum och vilken bostad vi ska buda på, ja då, är det inte mycket som skaver EGENTLIGEN. Jag gnäller en del, och särskilt det här med att vilja ha och inte kunna få på stört, gör mig ju klippt vansinnig, men om vi håller oss till verkligheten är det förstås inget problem. 
 
 
 
 
Det kommer förstås att kännas att lämna Tensta, när den dagen kommer, men det blir bra med en ny skärva av Järva. 

Kommentera här: