Typisk lördagskvällsaktivitet

Dricka vin?! tänker ni förtjust, och jag vill säga icke men sanningen är att det slank ner knappt ett halvt glas när jag försökte trotsa blåsten på balkongen och "njuta". Anders pratade från dag 1 om att glasa in och jag börjar förstå hans poäng... Ja ja, en sak i taget! 


Det var dock inte det som tog mest tid i anspråk, utan den bannade bokhyllan som sett ut som hejkomochhjälpmig sen vi flyttade in och tryckte in saker där på måfå. En är ju ingen Juppe som har färgkoordinerat sin bokhylla två dagar efter inflytt. Nu är den sorterad och fin i alla fall. Så fort Åbäket rensat bort sina samlingar av Simpsons- och Futurama-dvd:er kommer det att bli ännu bättre... 

Vi har också satt upp lite grejer på väggarna sen vi kom hem i onsdags. Nästa steg är taklister och tapetsera en fondvägg i varje sovrum. Vi var och klämde på förslag igår och så får vi väl bara få ur den där lilla tummen ur lilla rumpan, beställa något och sätta igång. 

Dagens festligare aktivitet bestod av en picknick med Sofia + manfriend + hund. Det var frysbullar och mariekex och allsköns härligheter. 


Jag blev inledningsvis övergiven till förmån för hundgården precis intill där Shadow fick springa av sig.
Bo och hans "Shadow" hö hö hö...

Kommentera här: