Bosses första jul

Alltså jag är SÅ klar med jul, slängde till och med ut granen och tog bort allt julpynt idag, men det var ju lillemans första och det finns en del gölliga bilder, så de tänkte jag bjuda på. 
 
Vi åkte upp den 23:e och samma dag kom min mutti som för en gångs skull var ledig på jul. 
 
Bo inledde allt firande med att klämma på granen med mormor. 
 
Sen var det genast julafton och vi försökte klä oss därefter. Kolla fina tossorna i skinn som Bo fick ärva av kusin Ville!
 
Mitt på dagen kom faster Ulrika med familj för att käka gröt. Efter den där fadäsen med att bränna gröt för ett par år sen, är det tydligen köpegröt som gäller nu. Älskar ju köpegröt. 
 
Tomtenissen med kusin Viggo efter grötlunchen. 
 
Första mötet med tomten...
 
.. och det gick bra!
 
Efter all gröt kände jag och mutti att det vore bra med en promenad i halkan - det var det. 
 
Fina Fagervik. <3
 
Mina julgrabbar. 
 
På kvällen blev det mat och julgodis och det där. You know the drill.
 
Julbord - yay! 
 
Öppnat lite klappar då. Snygga kläder då. 
 
Sen var julafton slut! På juldagen blev det ytterligare en vacker, och lite stadigare, promenad till lokala affärn och på kvällen kom nästa gäng i "lilla" familjen Dahlström; faster Anna med familj plus Ullens två äldsta barn + pojkvänner. Det blev trångt i köket!  
 
Farmor och mormor preppar. 
 
Farbror Albin, farfar, faster Anna och Björn. Alltså, det där greppet ser så olämpligt ut.. Men in hans värld får han ju grabba tutte hur som helst, han uppmanas ju till och med göra det. 
 
Lite bus med kusin Embla. 
 
Och sen var julen slut? På annandagen åkte mormor hem och dagen efter dumpade vi ju Bosse hos farfar & farmor för att åka på relaaaax. Det var underbart, och vägde alla gånger upp för den gnälliga tågresan hem på onsdagen. 

Kommentera här: