Sweet lord oh spysus

Jag är absolut världssämst på att vara sjuk. Jag har, som bergis tidigare nämnt, en astrologisk benägenhet att tycka synd om mig själv (typiskt fiskar) och låt oss säga att jag accepterat (omfamnat?) denna lilla svaghet till fullo. 
 
I torsdags eftermiddag började jag intet anande må lite kymigt, och detta utvecklade sig efter middagen (som jag aldrig mer vill tänka på) till ett svagt illamående. Vid det laget var jag fortfarande inte orolig, en är väl kvinna.. Tillstånd som yr, kymig och lätt illamående kommer och går relativt frekvent. Jag var, märkligt nog, ändå hysteriskt sötsugen, så jag svängde till något sorts smoothie med tillbehör som jag heller aldrig mer vill tänka på, sörplade i mig och ba: Näe, jag mår inte bra, jag går och lägger mig. Ammade barnet. Försökte gå på toa. Lade mig i sängen. Tänkte att jag skulle försöka gå på toa igen. Och då först när jag stod framför den så kallade porslinsguden fattade jag att jag var tvungen att spy. 
 
Sen fortsatte jag med det. Samt att kissa med stjärten som jag så generöst delat med mig av på instagram. Det finns liksom ingen bättre beskrivning för det som pågår där bak under en magsjuka. 
 
En med blixt! Extra smickrande! 
 
Jag har inte varit så sjuk sen jag hade någon mystisk kombo av halsfluss, diarré och skyhög feber 2007. Kallsvettningar, svimfärdig i tid och otid, och ligga med mitt onda i bäcken i vår gästsäng med de billigaste skummadrasserna från Jysk, och framförallt: se sitt lilla barn skratta och sträcka sig mot en men inte få krama honom - FY FAN. 
 
Eftersom det är upp till 48 timmar inkubationstid på skiten, vet vi fortfarande inte om herrarna i huset har klarat sig. Men herregud vad vi håller tummarna. Jag läste något om att amning ger barnet anti-kroppar men han ammar ju bara ett par-tre gånger om dygnet, och hur ska jag göra med Anders? Amma honom? Det vore i och för sig ett billigt pris att betala för att slippa en vända till med kräkis. 
1 Amanda:

skriven

Uschaan. Håller också tummarna. Krya-på-kram på låångt långt apstånd.. 🙈🙉🙊😁❤

Svar: Åh gulle dig. När ses vi? <3
challetutt

Kommentera här: