Monday funday

Ny vecka! Det här är veckan jag tar klivet över till en att bli en seriös mamma-bloggare, jag svär. Efter den här veckan kommer de att trilla in, erbjudandena. Amelia, Mama... Jag kommer att bli kollega med the likes of Kitty Jutbring och Malin Wollin, vänta ba! Bo är ändå tre månader nu, så han börjar ju skolan snart och då har en massor med tid. "Slipper" gå tillbaka till mitt vanliga jobb också. Win-win! 
 
Nej, men jag vill skriva mer. Och jag vet inte riktigt varför det inte blir av? Kan det vara den där bebisen? Just nu ligger han och korvar runt i babygymet, han har i ett par veckors tid försökt att vända sig från rygg till mage, men det kirrar han inte riktigt. Mage till rygg går bra! Jag kan alltså skriva när han korvar. Snart kommer han att bli trött och sova någon timme; jag kan skriva när han sover. Idag ska vi visserligen till läkaren med mig, och det är väl sådana saker som kommer i vägen, att vi måste gå ut annars blir mamman knäpp, och att jag måste röja undan i lägenheten, annars blir mamman knäpp. 
 
Förkyld är han också, kraken. Pappan slog till med en dunderförkylning förra veckan efter endast en veckas jobb, och lille-bebisen klarade sig inte undan. Mamman är också en smula risig. 
 
Nu börjar han grina. Dags att nanna! 
 
Härj i sängen - favoritsyssla! 

Kommentera här: