Utrolig unnsdag

Anledningen till att jag inte bloggat på någon vecka, är för att jag inte orkat. Och varför jag inte orkat kan ni bergis räkna ut med lillfingret, men det är faktiskt inte Bo som varit största boven i sovdramat de senaste dagarna - det är min hjärna. Hösthjärna kanske? Jag somnar 01-02 varje kväll, det vill säga, utan att slå fel en enda gång, cirka 15-20 minuter innan Bo vaknar för en matning. Innan ligger jag där i timmar och försöker låta bli att glo på min telefon för det ska en ju'nte göra. 
 
Personer utan sömnissues. 
 
Ja ja, nog tjatat. Idag kom solen fram så jag tvingade mitt utmattade arsle ut på en promenad på fältet, Bo somnade i vagnen och jag lyssnade på Carin da Silvas avsnitt från Vattnet går och bölade. Jag har hört det förut när jag knarkade förlossningspoddar, men jag kom inte ihåg det och det var något annat att höra nu med Bos förlossning i bagaget. Hon dyker ofta upp i min upptäck-flik på instagram, och fick sitt andra barn nyligen så jag kollade hennes blogg där hon skrev om en positiv, VAGINAAAAAAAL, andra förlossning. Första blev kejsarsnitt som min, och hon höll på länge innan, som jag, och hennes son låg i vidöppet läge, som min och hon hade fått höra att det inte fanns en chans i helvetet att hon hade kunnat få ut honom när han hamnat som han gjorde. Som jag fick höra. Men fan vad svårt det är att tro på. Ältar det där jävla snittet något oerhört, och igen, inte för att det blev så nu men för risken att aldrig få trycka ut en unge om det inte skulle gå vägen nästa gång. Om det blir en nästa gång osv. Barn är inget en skaffar, barn är något en får! 
 
Bytt till sittdelen på vagnen eftersom vi tänkte att det skulle bli lite kallt att ligga med fötterna utanför kanten nu när temperaturen sjunker. 
 
Eftersom det är unnsdag (tack Brita Zackari för den dagen, eller mer hennes träningskonto för fölk som hatar träning) köpte jag pepsi, satsumas och en påse snask för att pigga upp mig, och sen hann jag somna 20 minuter innan vi härjade iväg på första tillfället av babysim! 
 
Smakprov på gullet får ni här:
Den icke-existerande lilla rumpan där inne... *mammahjärta overload*

Kommentera här: