Upp och ner, ner och opp, morsan gal snart i granens topp

Bahahaha. 
 
Hahaha.
 
Haha!
 
Ha. 
 
Ni vet förra veckan när jag berättade hur vi försökte etablera rutiner? Well fuck rutiner, sa Bo och gled in i något nytt åskmoln. Vem behöver det när en kan somna 23 ena kvällen och 19 nästa och vara vaken mellan 03-05 och snacka bajs med "osynlig person" (ser Bo vårt husspöke Raoul kanske?) och köra en förmiddagsnap på 3-4 timmar och sen inte sova på hela eftermiddagen? Osv! Det är ingen ordning på allting, men vad som kan konstateras är att det där med att inte käka så mycket på natten inte funkar oavsett när och hur han sover. Eftersom jag inte tänkte amma mer än någon månad till så vet jag inte hur mycket det går att pusha på honom. Särskilt inte om han fortsätter följa appen, för då är hela månaden ett enda långt åskmoln. 
 
 
Han är fortfarande förkyld och lite febrig idag igen när han varit feberfri en vecka. Den där rossliga näsan skär i mig (för att inte prata om gallskriken när dumma mamman kommer med snorsugen).
 
Emellan allt det där är han, som jag redan nämnt, en glad skit. Och vi också antar jag. Det går inte att inte skratta när han skrattar, eller le åt alla miner och ljud han håller på med, oavsett vad klockan är och hur mycket tröttheten än spänner i skallen. Men "lite" dum i huvudet och gråtfärdig med jämna mellanrum är en ju. *ler hysteriskt*
 

Kommentera här: