Mucho familia

Det har varit mycket släkthäng på sistone. Det har ju en tendens att komma i kluster, eller så är det ingen tendens utan bara dålig (bra?) planering. Vecka 40 var jag hemma på slätten som ni kanske minns, och den helgen var bror och familj här. I torsdags kom mutti och stannade till igår när hon blev avbytt av Bos farmor och farfar. Efter de har åkt imorgon dröjer det ett par veckor innan morfar kommer till Stockholm, och ett par veckor efter det är det dags för Lillys ettårskalas/namngivning i Oslo. Så det kanske är ett familjehängs-kluster, det är kanske en familjehängshöst. Det är kanske så det ska vara nu med en liten kotte som växer så det knakar. Senaste nytt är att han älskar att glo på sig själv i spegeln, kan skratta högt och hålla i sin flaska och käka. Jag tycker också att han "kramas" mer? En jäkla go unge är det i alla fall. Älskar han! 
 
Smakar på mormors linne. Också nyheter: ta i precis allt han kommer åt och stoppa det i munnen. 
 
Idag träffade jag och Bo först min enda vän David för en liten fika när han bytte tåg på väg till (M)Uppsala, och sen käkade vi brunch på Kvarnen; jag och Bo och Anders och farmor och farfar. Vi hade ju en fäbless för brunch på Hasselbacken på Djurgården men efter fadäsen med julmaten förra året har vi inte varit där, och Kvarnen är.. härligt. Särskilt deras utbud på efterrätter. 
 
Efteråt försökte vi oss på någon form av familjefotografering nere i Björns trädgård. Det gick... sådär.
Älskar glipan på tröjan pga amningstuttar. 
 
 
Jag måste för övrigt skaffa mig nya ytterkläder. Den där tröjan är bergis 10 år gammal och jackan 6. Det syns! Om vi säger så. Okej, jag har andra jackor och fan och hans moster, jag bara tycker att den där kombon är så skön och lättmatchad. Jag kanske snarare måste göra mig av med dem istället för att köpa nytt? Tänker också att jag behöver en ny vinterjacka för jag är så less på min Henri Lloyd med trasiga knappar från 2004, men jag har vinterjackor också. Måste bara gå ner 15 kilo så att jag kan stänga dem.  
 
Muh boyzz. 

Kommentera här: