Peppande personer

Här har ni ett sådant solklart fall av amningshjärna; jag påbörjade inlägget igår om hur peppad jag var, för att berätta VARFÖR jag var peppad, det var liksom nästa steg. Men det hann jag glömma bort medan jag skrev. Nu kommer det!
 
Mina bästa kollegor på Spånga brukade vara Agnes och Kickan - åh, så mycket det skvallrats i arbetsrum 3 oss emellan. Sen blev Agnes föräldraledig och var borta 3 terminer, men vi hankade oss fram, jag och Kickan. När Agnes väl kom tillbaka i våras var Kickan färdig med Spånga och hade börjat på en annan skola, och lagom till vårterminen var slut hade även Agnes sagt upp sig pga alldeles för lång resväg till jobbet när en har en liten unge. Den här höstterminen är alltså ingen av oss där, men jag ämnar ju att återvända om någon månad. I alla fulle fall: vi käkade middag igår och det var alldeles för länge sen vi sågs och så himla trevligt att få gagga ett par timmar. Jag vet inte om Kickan fick så mycket jobbpepp från oss himla barnaföderskor som glider in och ut ur arbetslivet, men jag och Agnes kärleksbombade vår konstant pågående chatt om hur det börjat rycka i alla pedagognerver. KUL MED JOBB liksom. Jag sms:ade till och med min mentorskollega Malin och sa att jag gärna kom och läste lite deckare som vår klass skrivit (jag tänker fortfarande att de är våra, hoppas så innerligt att få komma tillbaka till dem) och idag fick jag en på sms. Länge leve tekniken! 
 
Jag älskar att vara hemma med Bo och inte känna stress över något förutom eventuellt att jag "inte gör något", men det ska bli så spännande att komma tillbaka och jag tror att det kommer att bli toppen att börja med att dela upp veckorna mellan jobb och heldagsförälder. 
 
Jag, Malin och Kickan. 
 
Och Agnes! 
 
Samtliga bilder från 2012. Gud, så gulliga vi var. 
 
Jag och Agnes hade ju klass ihop, och när de skulle sluta 8:an skulle hennes bebis snart komma. Då fick jag, lyxigt nog, frågan om jag skulle vilja ha någon av de som släppte en 9:a det året som mentorskollega istället för en vikarie, och jag ba: Jag vill ha Malin! Fick henne. När vi släppt den 9:an ville skolledningen sära på oss, och vi ba: Nej! Fick fortsätta ha klass ihop. Och nu är ju hon min bästa kollega på Spånga. Tur en har ändå. 
1 Agge:

skriven

Håller med om allt!! Kram <3

Svar: Snart igen, vi skulle ju bestämma!
challetutt

Kommentera här: