Farsans dag

I söndags var det Anders första fars dag som far, så vi var ju tvungna att fira lite. Jag tog med honom på surpris-utflykt, middag och bakade till sist en tårta. Ah, det sista ter sig såhär i efterhand lite överdrivet, men det kändes då som att jag var tvungen att göra något, tillverka något i köket liksom - störd tanke, skit i den om ni någonsin får den. 
 
Vart är vi på väg..? 
 
 
Millesgården och Tove Jansson-utställning! Anders äääääälskar Tove Jansson (som Mama-bloggarna skulle uttrycka sig) och se så blygsamt lycklig han blev när självaste Mumintrollet mötte oss i entrén. 
 
Jag är kanske knäpp, men jag gillade nog fotona på när Tove badar bäst på hela utställningen. 
 
Men det var också kul med skisser hon kladdat det hon var missnöjd med på. 
 
Jag hade aldrig varit på Millesgården, jag har knappt varit på Lidingö förutom i samband med högtider tillsammans med mon Pení, t ex nyårsfest, möhippa och så vidare. Millesgården överlag var ej barnvagnsvänligt kan vi konstatera såhär i efterhand. Förutom konsthallen där utställningen var, så det var ju tur. 
 
Pappan och barnet. 
 
 
Millesgården har en fin park, som var ännu finare i vintersolen, så vi kikade in lite i alla fall. Om den är svårmanövrerad med trappor etc. i vanliga fall, så var den tyvärr totalt omöjlig nu. 
 
Alltså, Stockholm. Jag smäller av. 
 
"Någon" var extra intresserad av tårtan (liksom precis allting annat nuförtin, jag svär, skulle vi lägga en bajskorv framför honom skulle han köra ner handen i den). 
1 Alex:

skriven

SÅ fin dag och himla fina bilder!

Kommentera här: