Tjocka släkten

Mina brorsdöttrar har ungefär en miljon kusiner eftersom deras mamma Lisa är en av sex syskon, men då jag och min yngsta bror Henrik tagit lite längre på oss att skaffa barn än den äldsta brorsan, har de inte haft någon på sin pappas sida. Nu har de fått två stycken med cirka sex månaders mellanrum, Lilly och Bo, och när vi var nere i Östergötland nyss var första gången de träffade Bo och första gången Lilly och Bo träffades. Och morbröderna och pappas sambo Annika och ja, you get the picture. Hela den här sommaren är en enda första gången för Bo. <3 I övrigt håller vi på att bli så många att vi går från familj till släkt - alltid längtat efter det!
 
Wilda mötte oss redan på stationen vid ankomsten till Mjölby, och fick första hållet. Så stor han såg ut i hennes lilla knä!
 
Mer uppstyrd bild än såhär togs dock inte på kussarna eller den begynnande släkten. Skärpning till nästa gång! Som blir? 
 
Morbror Henrik och Bo. 
 
Vera underhåller Lilly genom att vifta en kudde framför hennes ansikte - så lättroad den ungen. 
 
Här t ex, "läser hon tidningen" (serierna). 
 
Vi barn (och de flesta andra) känner ofta att huset är för stort för bara mamma och katten, men vid sådana här tillfällen när två barn plus barn plus respektive invaderar och stor-kussarna också vill vara med och sova över, är det rätt nödvändigt med det där stora huset. 

Kommentera här: