OOTD

Det är fredag hörrni, och ni som inte har en unge regelbundet vid tutten, ska säkert ut och svira. Jag bjuder därför på lite stilinspo från... min unge. 
 
Vi börjar med accessoarerna! 
Är det fortfarande soligt när ni går ut är ett par glajjer essentiella för hänget på uteserveringen. Bo matchar här med tvärrandigt, som han inte rekommenderar någon över 10 års ålder pga... ser tjockare ut. 
 
Bo tycker alltid att en huvudbonad är kul, men vill propsa på vikten av rätt storlek. Den här tillhör kusin Lilly och är som ni ser för stor, om än helt rätt typ för en mer casual kväll på stan. 
 
Den här vintagevarianten med klädsam kant är då kanske en bättre idé. Våga gärna variera detaljerna på bonaden, här är Bo lite mer avslappnad med öppna snören istället för knutna. 
 
Nu tar vi ett par exempel på hela outfits!
När det är så här varmt kan det vara acceptabelt att bära både kort ärm och kort byxa, även kvällstid. Bo skulle dock inte välja detta Nike-set för ett restaurangbesök, utan mer för danskvällen på hiphop-klubben. Glöm inte era sneaks!
 
Färgstark body med punkigt tryck, till det ett par "skinny-jeans" och bara fötter (det blir lite för klyschigt med dr martens-kängorna också, eller hur?). 
 
Ett exempel till på kort ärm och kort byxa. Vattenmelon är så hett just nu. 
 
Sjömansdressar slår aldrig fel och passar både till båtutflykten och den trevliga middagen vid vattnet. Bo har några stycken att tillgå, här i en import från Kroatien. 
 
En annan, inte lika tydligt sjömansaktig, variant, i rött. En gräsmatta och lätt äcklad min är ju dessutom accessoarerna på allas läppar. 
 
Om det är svårt att få ihop en hel outfit, kan ni alltid satsa på ett så kallat signaturplagg - Bo valde här sina pride-shorts från Polarn & pyret eftersom det är.. ta-da, pride-vecka! 
 
Det kanske är så att du planerar en kväll hemma, trots allt, så Bo vill gärna bjuda på ett par idéer även för detta ändamål. 
Ett gulligt tryck är nästintill A och O när det gäller nattplagg, särskilt om du är ute efter kläder som fungerar som "konversationsöppnare". 
 
Här ytterligare ett exempel från mini-rodini i en genusriktig rosa ton. One-piecen hade visserligen sin storhetstid för några år sen, men är alltid ett säkert kort om du frågar Bo, åtminstone för hemmets lugna vrå. Dessutom räknar han med en revival inom kort. Glöm inte var ni läste det först! 
 
And if all else fails... 
 
Over and out från er nya stilguru. 

Kommentera här: