Bosse och polarna

 
Det är inte bara gymnasiepolare som ynglar av sig, även de kompisar en plockade på sig under universitetstiden blir på tjocken och får barn till höger och vänster. Kul ju, Bo får redan kompisar!
 
I en av konstellationerna är vi 5 stycken (draglaget, potatiiiiis), varav 4 fått/får barn i år och en av dem är Louise som legat en månad efter mig i graviditeten. Eftersom även hon gick över, är det nästan exakt en månad mellan våra gossar; Erik föddes den 29 juni och när han var knappa två veckor for vi till Östertälje för att beskåda underverket. Det var första gången Bo kändes som en stor bebis, och på alla vis! Erik kanske var ovanligt lugn just den eftermiddagen, men till och med ljud som hicka var så mycket pyttigare än när Bo hickar. Stört mycket som händer på en månad. Sen verkar ju vår son vara lite av en dramaqueen som ska göra extra mycket väsen av allting, ibland när han ammar låter det som en utsvulten gris som kastar sig över en hink med gammal frukt. Eller fräsch. Whatever. 
 
Bo var skeptisk till en början - vem är ungen liksom? 
 
BFFs in the making. 
 
Lilla familjen <3. Erik var nog ledsen att vi skulle åka. =(
 
En annan, Stefan/Harry, fick barn redan i höstas, men vi lyckas sammanstråla max en gång om året eftersom de bor i Borensberg, så det var första gången vi fick träffa lille Gustav när vi susade dit dag två i Östergötland. Han är alltså ungefär en månad äldre än Lilly. 
 
Bus på golvet! Så avis på deras hus. Avis på alla som har ett hus. Mutti ville förstås inte missa en mormor-sekund med Bo, så hon följde med.  
 
 
Gulliga. <3
1 Louise:

skriven

Finfint!

Kommentera här: