Konsumtionsbloggen

Eftersom Åbäket alltid somnar tidigt på fredagskvällar, bedriver jag min mest seriösa surftid då. Jag matar mig igenom alla mina sociala medier plus extra, och ikväll har jag gått loss på Svenskt tenns hemsida (jag vet inte hur jag hamnade där), och pinnat var och varannan vara. 
 
Några exempel som vattnar min gom: 
 
Kruka. 
 
Pall. 
 
Vas. 
 
Lampa. 
 
Egentligen är inte mycket dyr inredning något jag suktar efter, snarare tvärtom. Jag vill hitta de begagnade guldkornen en får för en tia. Som lille-korgen vi hittade till bebisen på Erikshjälpen igår för 150 kronor. Men dregla lite kan ej ju alltid. Inspireras om inget annat! 
 
Inredning överhuvudtaget är något som ockuperar min hjärna just nu. Jag är en person som aldrig blir klar med mina boenden, och avundas grundligt vänner som får upp varenda tavla på en dag och en halv dag. Nu är jag dock väldigt inställd på att jag måste bli klar med den här lägenheten. Vi blir väl kvar här en två-tre år till kanske, och det vore ju härligt om jag inte hela den tiden kände att "vi ska bara göra si och så och det och det och SEEEEN är det precis som jag vill ha..." 
 
LÄNK till min pinterest där länkar till alla bilder finns. Pinterest är kul - följ mig där! 
1 Lund Johanna:

skriven

Pinterest är görskoj, och beroendeframkallande. Och dyrt eller ej, Svenskt Tenn är väldigt, väldigt fint.

Kan man bli klar med sitt boende alltså?!?!?

Svar: Kan man inte?! Nu måste jag omvärdera hela min världsbild. Fast kanske skönt ändå, då kan jag ju sluta stressa över att jag aldrig blir det...
challetutt

Kommentera här: