Typiskt helg

Årets första tulpanbukett. Att de fortsätter vara fina även när de börjar gulna i kanterna? 
 
Lata morgnar. 
 
Söndagsbrunch hos familjen Stahre-Hansson. 
 
Fler ur det eminenta sällskapet strax efter incident med pruttkudde. 
 
Anders passade på att träna lite med Isak. Mitt gravid-känsliga jag ville lipa på studs. 
 
Det som inte dokumenterades nämnvärt var gårdagens lunch med Sofia på Grodan. Vi har inte lyckats få till så mycket kvalitetshäng på sistone, men att sätta sig ner mitt emot varandra i ett par timmar rådde bot på detta. En måste vårda sina relationer hörrni. 

Konsumtionsbloggen

Eftersom Åbäket alltid somnar tidigt på fredagskvällar, bedriver jag min mest seriösa surftid då. Jag matar mig igenom alla mina sociala medier plus extra, och ikväll har jag gått loss på Svenskt tenns hemsida (jag vet inte hur jag hamnade där), och pinnat var och varannan vara. 
 
Några exempel som vattnar min gom: 
 
Kruka. 
 
Pall. 
 
Vas. 
 
Lampa. 
 
Egentligen är inte mycket dyr inredning något jag suktar efter, snarare tvärtom. Jag vill hitta de begagnade guldkornen en får för en tia. Som lille-korgen vi hittade till bebisen på Erikshjälpen igår för 150 kronor. Men dregla lite kan ej ju alltid. Inspireras om inget annat! 
 
Inredning överhuvudtaget är något som ockuperar min hjärna just nu. Jag är en person som aldrig blir klar med mina boenden, och avundas grundligt vänner som får upp varenda tavla på en dag och en halv dag. Nu är jag dock väldigt inställd på att jag måste bli klar med den här lägenheten. Vi blir väl kvar här en två-tre år till kanske, och det vore ju härligt om jag inte hela den tiden kände att "vi ska bara göra si och så och det och det och SEEEEN är det precis som jag vill ha..." 
 
LÄNK till min pinterest där länkar till alla bilder finns. Pinterest är kul - följ mig där!