Söndagsmys och tredje advent

Första advent blev Bo det där halvåret och då hade vi tänkt fira det med ett litet adventskalas, men Bo var ju dålig då, stackarn, så vi sköt på det till tredje advent, dvs i söndags, istället! Då hade alla andra hunnit bli sjuka så vårt stora kalas blev ett litet, men det var inte mindre trevligt för det! 
 
När folk kommer måste en ju städa, det vet alla, och därför är det bra att att få hem folk, annars finns risk att det inte blir städat. Så vi städade. Söndag förmiddag. Och bakade. Söndag förmiddag. 
 
Anders, det lilla husmoderliga hemmafru-materialet, satte egen pepparkaksdeg redan på fredagskvällen, och slängde fram ett recept på Leilas saffransbullar. Räcker det inte med vanliga kattor? Nej nej. Jag skippade dock de hundra olika procedurerna med att mortla kardemummakärnor och strö över bullarna. 
 
Maja och Frida kom, och Louise, Lars och lill-Erik. Alla var liksom snygga, Maja hade läppstift, Louise kjol - till och med bullarna var snygga (nä, okej, det är ljug) - och ändå har jag bara bilder på bebisar i min kamera? Börjar tro att det är en sjukdom. 
 
Peppis! 
 
Gull-Erik och Bo.
1 Alex:

skriven

Trist att missa :(

Martin (som står för det mesta i köket) använder också Leilas lussebullsrecept.

Svar: Han håller säkert på med kardemummakärnorna fram och tillbaka som en ska, eller hur? Jag ska bättra mig!
challetutt

Kommentera här: