Fullspäckade förra helgen

Helgen som gick hade vi en ganska intensiv söndag, men helgen innan dess hade ännu mer på schemat. Häng med nu!
 
Vid 13-ish på fredagen rullade mutti in på Centralen efter en smärre försening från Mjölby. Vi promenerade bort till Vapiano och käkade lurre och försökte lura i Bo en sån där grötklämmis. Han var dock lite för upptagen med att flirta med ett par i äldre medelåldern och slänga majskrokar på golvet. 
 
Såhär glad var Bo efter besöket på Vapiano. 
 
Efter en sväng på stan, bar det av till Tensta för den sedvanliga hemmakvällen som är kutym i det dahlströmska hemmet på fredagar. En bänkar sig framför teven, äter mat och snask och... unnar sä!
 
Eftersom mutti ska med till Anders päron över jul, tyckte hon att det räckte med att släpa julklapparna till Tensta, vilket betydde att Bo fick öppna sin första julklapp!
 
På lördagen lastade vi vagnen full med grejer som skulle till Erikshjälpen, jag selade på mig lille-barnet och så gick vi. Älskar att ge bort grejer! Och fynda! Lunch på Spånga-punkten där en kan intaga den berömda Spångamackan och promenad hem i vad som då blivit ett klimat jämfört med Sibiriens. 
 
 
Det slappades en stund innan den här mammin packade lilla ryggsäcken för sin första bortamatch efter ankomst av barn. Vi checkade in på Brommavik och jag poserade lite i den alldeles för härliga sängen medan mutti "satte på sig ansiktet". Ut igen i kylan och raska iväg till Cirkus där vi knappt hann dricka ett glas vin innan det var dags att bänka sig på himla TREDJE raden. Det är svårt att beskriva vad en upplever känslomässigt där framme, mitt uppe i allt. Min eviga kärlek Peter Jöback var i alla fall fantastisk; jag kände knappt igen en, han var helt och hållet Fantomen. 
 
Härlig_person85.
 
Där uppe satt han! Och var arg. Dumma Christine!
 
Han som står mellan hon i rött och Peter/Fantomen, var också helt otrolig. 
 
På vägen hem utspelade sig den otrevliga incidenten ni kan läsa om här. 
 
Söndag morgon vaknade vi typ utvilade (jag låg vaken lite för länge och njöt av all plats och de frasiga lakanen), jag var tvungen att pumpa pronto och längtade seriöst mycket efter min bebis. Vi skulle ju dock äta hotellfrulle först, så inte förrän klockan 12 mötte vi Anders, Bo och Anders päron som anlett kvällen innan, på tuben. Det värkte i kroppen när vi stod där och väntade på tåget! Ungen sov såklart när vi klev på, men så fort han vaknade plockade jag upp honom. Mammas älskling, Bosse-bus, världens finaste, lille-skrutt, gosgosgos. Vi tog en kik på NK:s julskyltning och gled in på Friday's Kungsan för lunch. 
 
Vi fick absolut sämsta bordet på hela Friday's, det drog in från dörren som folk var för dumma i huvudet för att stänga och det sprangs mycket runt omkring. 
 
Vi värmde oss sen med en snabb kaffe på Kulturhuset innan vi sa hej då till mormor Bettan och åkte hem för lite andra adventsmys med saffransbullar från Fabrique. Sjukt goda. Och dyra. 
 
Bo läser med farmor. 
 
På måndagen ville herrskapet se Mall of Scandinavia (där jag inte tog en endaste liten bild) och jag är inte den som är den när det gäller en tur till en galleria. Hej då farmor och farfar och så var väl helgen slut då. 

Kommentera här: