Den satans ryggen

Nu kommer straffet för mina 90+ kilon; i kombination med en tung bebis är det tydligen inte hållbart? Eller, det är säkert jättehållbart om det ingår muskler i de där kilona, men det gör det inte i mina. Jag har ju gått på lite mammapass hitan ditan, men inget regelbundet, och några egentligen vikter har det inte varit på skivstången. För att jag varit rädd för att få ont. I ryggen. Ser ni problemet? 
 
Efter två månader med eskalerande värk fick jag äntligen tummen ur röven och ringde sjukgymnast och fick tid nästa vecka. Så nu räknar jag med att hon säger vad och hur och så vidare, förutom det mest obvious som är "GÅ NER I VIKT" (ni vet väl att det är vårdens svar på alla åkommor när en är överviktig?). Mitt mål för hösten var att bli starkare och jag vet inte ja... Min hållning är värre än någonsin efter alla ammande timmar och nätter krökt som en ostbåge runt mitt barn, men nu ammar jag inte särskilt mycket (morgon och kväll, tänker fortsätta med det pga mysigt) och ungen sover i spjälis, så jag har väl inget att skylla på längre. 
 
Jag fick dessutom en yogamatta och en fyrakilos kettlebell av mutti i julklapp och yoga tror jag så mycket på. När jag tänker på yoga tänker jag på Yoga girl som fick höra att en steloperation var det enda som skulle rädda hennes rygg, och hon ba: fuck that, jag börjar yoga. Ni kan ju kolla hennes instagram om ni är tveksamma till att det fungerade. 
 
Pigg mamma med bra hållning. 
1 Louise:

skriven

Inte kul med ryggvärk, I know the drill!
Fick träningsband av svärisarna i tidig julklapp. Kanon att köra lite när som helst om man inte tar sig till gymmet... 😜
Vi kan köra en minivariant på upplägg på söndag. Tar med mig banden då (eftersom jag själv behöver en spark i röven får jag ta alla tillfällen som ges 😉

Svar: Hur har det gått med banden i veckan? (Eftersom de inte kom med hit... ;-) )
challetutt

2 Louise:

skriven

Det gör tröögt men idag körde jag ett pass faktiskt. Ena bandet gick faktiskt sönder 💪 men det går att använda ändå!

Svar: Heja heja!
challetutt

Kommentera här: