challetutts beautyblogg presenterar: Nyårsnaglar

Jag kör alltid klarrött på över julen, men eftersom ALLT är rött, lessnar en ju ganska snart. Efter jul dröjer det innan det blir röda naglar igen! 


Nyårsafton däremot, är glitter glitter glitter, och jag tänker återanvända både nagellack och klänning från förra året. Eftersom jag var 50% preggo när vi gick in i 2016, så kan ni ju gissa vad det är för stuk på klänningen - rymlig! Så skönt. 

Glitterlackens glitterlack! Hittade det på rea på Duane reade så jag vet inte om det var nån tillfällig historia? Älskar det i alla fall.
Det lila (??) fick jag tillsammans med ett mer syrénlila av Sofia i fölsispresent - det fick funka som bas, men det går lätt att köra bara glittret.
Och såhär blev det! Ni får också en sneak-peak från Bos bok som jag uppdaterar med jämna mellanrum.

I'm back

Det var inte meningen att dra en stund, men det blev så. Livet och det. Så mycket som jag önskar att jag hann/tog mig tid att skriva om, för det är bra just nu, livet. Jag minns inte när jag kände mig så tillfreds? Och kanske är inte det något överspännande att läsa om, men det föder ju onekligen en vardag (och helgdag) där det händer saker.
 
Jag var så nära där att förlora mig i något slags filosoferande kring året som gått och året som kommer och hur ska det bli och den där smileyn med hjärtan till ögon, men som tur är har mitt tangentbord blivit otroligt segt så tankarna fladdrade inte ner i fingrarna sådär som de gör ibland. Men jag gillar ju sånt, så vi tar det om några dagar! (Kul årskrönika det kommer att bli för övrigt; mitt barn, mitt barn, mitt barn).
 
Medan jag författar ett gäng inlägg och sätter dem på att publiceras lite då och då, lämnar jag er med ett par bilder på min idag SJU månader gamla son. Han är en fröjd utan dess like, den ungen.
 
 
 
Gissa vad han letar efter...? 

 

Min dator är full

Inte som i onykter, utan ni vet, full. Med grejer. Mina örtitusen bilder mest. Och jag har liksom inte orkat vara noga när jag lagt över bilder sen Bo kom, och ta bort och välja vilken av de 10 jag tog som kan stanna; jag har bara tagit bort de mest uppenbara felen. Nu tog det dock stopp. 
 
Och det finns en uppsida med att datorn är full och en måste rensa bilder, och den är att en måste titta på bilder medan en gör det, och har en riktigt tur kan en hitta guldkorn en glömt bort. 
 
Som den här: 
 
Och den här: 
 
Men också: 
 
Ah, ni fattar.
 
Har ni skänkt något till Bossebössan än? Söndag är sista chansen, imorrn kväll är det slut! HÄR är länken.