Fagervik och föräldraledighet

I vanliga fall när vi åker till Anders päron, brukar vi stanna några dagar snarare än ett par. Den här gången blev det, tack vare att det tog en halv dag att ta sig upp, mer ett par dagar. Vi kom i tisdags tidig kväll och åker imorgon fredag efter lunch. Det var tänkt som en extratripp för att alla ska få träffa Bo en gång till innan hösten tar över med alla dess måsten och betydligt mer späckade scheman. Åtminstone för alla som inte är föräldralediga! 
 
Sprattelgubbe efter handfatsbad. Gud, vad han inte får plats, men vi körde hälften-hälften liksom. 
 
Igår började Spånga jobba igen och jag har känt det där suget, börja skolan-suget, men samtidigt vill jag ju inget annat än att vara så mycket som möjligt med Bosse. Bandet vi håller på att bygga - vilken grej det är alltså! Anders ska vara hemma med oss på måndagar, så det blir fyra dagar med honom på jobb och tre dagar med honom hemma. Sen är tanken att jag ska börja jobba 40% i vår och som det känns nu är det så det blir, det har gått bra att vara ifrån honom några timmar här och var. Jag vet dock inte om Spånga tänker att det går bra eftersom de exkluderat mig ur årets tjänstefördelning; men de lär väl utnyttja mig som resurs och SvA och stoppa in där det behövs. Min arbetsplats i lag 3 norpades fort som ögat, eftersom det är den bästa platsen, så där lär jag inte få sitta. Håller en tumme för att jag får återvända till läsåret efter - både till 3:an och min klass och min Malin!
 
Vädret hörrni, skulle vi ju kunna låta bli att prata om, men det spelar roll för aktiviteterna som ägt rum här. Vi packade badkläder, BAHAHA. Igår öste det ner hela dagen och var cirkus tio grader varmt ute, vilket gjorde att vi nästan bara hängde hemma. Idag åkte vi på loppisar, men folk har blivit för bra och vet exakt vad de ska ta betalt för - jävlar. Vi fyndade dock en teak-byrå på Erikshjälpen i Timrå som ska få lite piff och sen är den Bos. 
Ny byråägare! Ser ni förresten vad jag menar med fötter på byxor och hur GULLIGT det är? 

Kommentera här: