För övrigt fortfarande förbenat förkyld

Helgen inleddes storartat med en semi-dragar-dejt. Vårt gamla draglagsgäng består normalt sett av fem personer, men i en reducerad skara på tre intogs det tacos, snask och glass i en aldrig sinande ström här hemma på Åvingegränd. 
 
Amanda, mycket välmatchande med vårt kök, hade tagit sig ända från slätten för att hinna hänga lite innan den här bollen spricker. 
 
Efter vår sleepover var över lördag förmiddag tog jag och mannen en vepa till Vällingby centrum eftersom mina kids skulle stå där och sälja hemgjort fika. De är så gulliga att jag får spader. Presenten som levererades till moi från klassföräldrarna i fredags gör väl sitt för min välvilliga inställning, men framförallt deras leende små fejs när de ser en. Tur att jag ska få ett annat kid som kan bekräfta mig, annars hade det varit jobbigt att lämna. Det är bara en arbetsvecka kvar; jag har fortfarande tusen saker att rätta och göra och fixa, men det får gå. En uppsats i taget. 
 
Den blivande mormodern förra helgen i färd med bebis-bestyr.
 
Min innan-bebisen-kommer-lista är också ganska lång, men det är mest småsaker egentligen, och de får vänta. Hör du det, Charlotte, VÄNTA! Liksom bebis till allt är klart. Jag skulle behöva någon vecka på mig hemma tror jag. När blir det lagom då? 6-7 maj nånting va. 
 
Bra, då säger vi det. 

Kommentera här: