Baka, rätta, baka, rätta, rätta..

Pendlande i sinnes- och känslostämning denna vecka. Jag satsade ju på att komma tillbaka till jobbet i fredags, men fick ge mig igen redan i tisdags. Förkylningen från helvetet. Som dessutom var en klart bidragande orsak till århundradets rövigaste dag. Jag fick sitta på vårdcentralen och vänta i en timme; precis alla som satt i väntrummet + mänskor som kom 15-20 minuter efter mig, fick hjälp innan jag fick (av någon himla AT-läkare som gav mig nässpray och örondroppar - dock verkar de göra skillnad..?). Vänta på apoteket, blodtrycksfall och hungerattack, hetsa en Burger King-lunch för jag skulle till läkaren på MVC, missade en himla buss och fick gå mycket längre än vad min kropp orkar, kom för sent till läkaren som då inte hade tid att ge mig ett litet snabbt sjukintyg, bölade för att jag stressat för ingenting och för att allt gjorde så ONT. Det var en mycket ynklig person som satt på en bänk vid Spånga IP och lipade en stund. Sen köpte jag glass innan föräldrautbildningen började på samma ställe. 
 
Efter det har jag mest försökt och misslyckats tio gånger om. Försökt att bli klar med den och den högen med uppgifter, försökt att baka gott fika till sista lektionerna med eleverna som inte blev bra, men de är ju så jäkla gulliga att de säger att det är gott ändå. 
 
Lyckat fika från förra årets skolavslutning. 
 
Så är vi nu på idag, dagen när allt skulle vara klart och jag skulle vagga hem från jobbet för sista gången på länge, och fira med min högt efterlängtade Adele-konsert (!!!!!), och inget är klart men det får väl bli det allt eftersom. Jag orkar inte känna mig så värdelös som jag gjort i veckan något mer. 
 
Och seriöst. Jag ska se Adele ikväll. ADELE! Ikväll!
Kan man döpa en pojke till Adele? Det skulle ju kunna vara typ... franskt. Michel, Adele osv. 
 
ADELE!