Pensio-varning

Så fort denna östgötska rumpa har touchat norrländsk kökssoffa, går jag in i ett tillstånd av absolut ineffektivitet. Jag har inte ens läst en hel artikel (trots min skrytiga bild på instagram tidigare idag över allt jag ska ta mig för i pluggväg denna utökade helg), tagit sjukt lång sovmorgon, samt sjukt lång eftermiddagsnap. Den senare hade jag stora svårigheter att vakna upp från och fick liksom säga åt mig själv i sömnen att "nu måste du vakna, Charlotte!" *paus för igenkänning* 
 
Tack vare att Åbäkets ena syrra Anna plus familj ramlade in och bjöd med oss på fika runt lunch kom jag åtminstone utanför dörren - det var fint! Friska luften. Sällskapet. Daimstruten. 
 
Jag på promenad. 
 
Åbäket ja.. Han har betett sig som min raka motsats och hjälpt till med allt möjligt i trädgården; lyft upp nån himla lekstuga på sten, burit saker, bytt ut brädor i balkongmöblerna och så vidare. I detta nu ligger han och slumrar medan pappa Veine och mamma Gun eldar upp de gamla pallkragarna - en helt vanlig aktivitet att ägna sig åt klockan 22. 

Kommentera här: