Hälsning från ett skithus

Gudstjänsten från P1 strålar in genom toadörren, och detta med en värdelös cover på en av de finaste låtarna från Nashville. Jävla P1. Eller gud. Vem skyller en på när kristna förgriper sig på musik? 

Sista dagen på denna mini-semester, (som jag valde att kalla det i slutändan, mycket roligare än långhelg) - det som återstår är att bevärdiga veckans diskussionsforum på SvA-kursen med min skärpa, packa, samt äta potatisgratäng. Gissa vilket jag ser fram emot mest? 

Fagervik. 

Empty phone

Jag har nästintill tömt telefonen, och därmed passat på att styra om lite i bildmapparna på datorn, för självklart är inte endast telefonen konstant smockfull utan även datorn. Shit, vad jag behöver rensa. Den är bara lite över ett år gammal och håller redan på att bete sig som ett riktigt praktarsle. Typiskt PC. 
 
Andra bra (skitdåliga egentligen) grejer med att känna behovet av att rensa är att jag unnar mig att skjuta på den där plugglistan. Gud, vad jag kommer att älska (läs: vrålhata) mig själv sådär midnatt ikväll när jag inser hur mycket jag har kvar och hur lite celsius det finns i detta hushåll och hur hela morgondagen kommer gå åt till att umgås, packa, resa. 
 
Nej, men det är på G nu. Jag känner det. Nu händer det grejer. 
 
 
 

Pensio-varning

Så fort denna östgötska rumpa har touchat norrländsk kökssoffa, går jag in i ett tillstånd av absolut ineffektivitet. Jag har inte ens läst en hel artikel (trots min skrytiga bild på instagram tidigare idag över allt jag ska ta mig för i pluggväg denna utökade helg), tagit sjukt lång sovmorgon, samt sjukt lång eftermiddagsnap. Den senare hade jag stora svårigheter att vakna upp från och fick liksom säga åt mig själv i sömnen att "nu måste du vakna, Charlotte!" *paus för igenkänning* 
 
Tack vare att Åbäkets ena syrra Anna plus familj ramlade in och bjöd med oss på fika runt lunch kom jag åtminstone utanför dörren - det var fint! Friska luften. Sällskapet. Daimstruten. 
 
Jag på promenad. 
 
Åbäket ja.. Han har betett sig som min raka motsats och hjälpt till med allt möjligt i trädgården; lyft upp nån himla lekstuga på sten, burit saker, bytt ut brädor i balkongmöblerna och så vidare. I detta nu ligger han och slumrar medan pappa Veine och mamma Gun eldar upp de gamla pallkragarna - en helt vanlig aktivitet att ägna sig åt klockan 22.